Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori acollia dissabte «La Nit de Sant Joan», un musical protagonitzat per actors amateurs

L’Auditori Municipal va acollir aquest musical interpretat per 11 actors amateurs que han estat treballant en aquest projecte al llarg d’un any sencer.

Aquest dissabte a la tarda, l’Auditori Municipal de Vilafranca acollia una proposta de musical ambientat en els anys 60’s, protagonitzat per 11 actors amateurs que han estat treballant en fer possible aquesta activitat durant tot un any a l’escola d’interpretació ‘Espai de Veus’.

El musical, amb el nom de «La Nit de Sant Joan» és una obra amb esquetxos, cançons i balls ambientats durant la nit del solstici d’estiu i que tenia l’intenció de portar a l’espectador a reviure la màgia d’aquesta nit. Aquest retro-musical té una estructura de revista on una sèrie de personatges viuen la seva particular nit de Sant Joan en veure acomplits els seus desitjos més cobejats.

Davant d’un públic que omplia l’Auditori, els protagonistes van oferir un espectacle fresc i divertit, mostrant molt bona química entre ells i arrencant un somriure als assistents des del primer número que van representar.

Amb un punt d’humor, «La Nit de Sant Joan» és un cant a la vida i a la festa, representat per un grup d’11 actors amateurs, valents i decidits, que durant un curs escolar han enfrontat importants reptes: entrenant el cos i la ment, treballant la veu i l’afinació, i, en definitiva, endinsant-se en el món del musical per oferir el millor d’ells mateixos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: