Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Capità Vitamines ha posat en valor els productes de temporada del mercat

El popular súper heroi Capità Vitamines va ser al Mercat de Sant Salvador el passat dissabte des de les 10.30 h fins a les 13 h.

El personatge va ser creat per l’Equip Territorial de Pediatria Alt Penedès-Garraf com a personatge principal del Programa INFADIMED. L’objectiu del programa és promocionar hàbits saludables i la dieta mediterrània. El director del programa i infermer de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès, Jordi Fernández, explicava que amb l’activitat de dissabte volien apropar els infants al mercat. També insistia que els productes frescos i de temporada ens aporten les propietats que necessitem en cada època de l’any i també ens permeten cuidar-nos a nosaltres mateixos i, de retruc, al medi ambient.

Aquest dissabte, el malvat Escorbut va barrejar els productes de les parades i el Capità Vitamines va necessitar l’ajuda dels infants per tornar a posar ordre al mercat. Entre els participants que el van ajudar es va sortejar una panera de productes saludables de totes les parades del mercat i un val de 15 accessos al Complex Aquàtic.

El programa, amb el Capità Vitamines i els seus amics com a fil conductor, es treballa a les escoles des de P3 fins 6 è de primària per tal de conscienciar els infants i les seves famílies sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits i una alimentació saludable.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: