Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de 3r d’ESO de l’INS Vilafranca 2 fan d’educadors ambientals als mercats municipals

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Vilafranca 2 està fent una tasca d’educació ambiental aquest dilluns i dimarts als mercats municipals en el marc de la campanya ‘Adeu plàstics’.

Aquest dilluns, al Mercat Sant Salvador, els nois i noies han informat la ciutadania sobre el problema dels plàstics i residus d’un sol ús, així com de la importància de portar envasos reutilitzables quan anem a comprar.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i representants de la Diputació de Barcelona han acompanyat els nois i noies en el seu primer dia com a educadors ambientals.

L’objectiu de la campanya i d’aquesta acció en concret és impulsar un model de comerç que comporti un consum responsable i sostenible als mercats municipals, situant-los com agents de cohesió social i desenvolupament sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: