Dilluns, 28 de Novembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Rubió ha celebrat la seva festa major amb una gran diversitat d’actes festius i populars

Cal Rubió, al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos, ha celebrat  aquest mes d’octubre la seva festa major, amb la Mare de Deú del Pilar com a patrona.

Els actes van començar el dijous passat amb una traca; el castell de focs d’artifici i el pregó que va anar a càrrec a càrrec d’Àngels Llurba. També el mateix divendres, hi va haver una cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

El divendres dia 12, diada del Pilar, els actes van començar amb la tradicional missa, seguida d’una exhibició de motos d’època i, finalment, amb l’exhibició folklòrica amb els Balls Populars dels Monjos i la Ràpita. Es tracta de la darrera ocasió per poder gaudir-los. L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, estava molt engrescada i satisfeta amb la bona participació dels més petits, i també dels grans.

Dissabte a la tarda, es va fer el petit RubióFoc, un correfoc protagonitzat per la canalla del municipi i que enguany era la principal novetat de la programació. A la nit es va fer el RubióFoc adult, un correfoc pels carrers del poble, el concert Jove amb el grup Gina & the Tonics i una festa jove amb PD’s Partysano.

Els actes centrals es van acabar diumenge amb un concert vermut al cafè i la representació de l’obra Dos embolics i una recomanació, a càrrec del grup Pa amb Xocolata de Torrelles de Foix, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Els actes festius finalitzaran diumenge dia 21 amb l’onzena caminada popular, memorial Alexis Rubió, que recorrerà diferents paratges del voltant del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: