Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alcoholes Oliva, Caves Colomer i Vigolle guardonades per la Cambra

Tres empreses de l’Alt Penedès han rebut el guardó de la Cambra de Comerç de Barcelona com a reconeixement a la seva trajectòria.

En el marc del tradicional Dia de la Cambra, que enguany celebrava la seva vint-i-dosena edició, es van lliurar a Barcelona els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Per la comarca de l’Alt Penedès fins a tres empreses van pujar a l’escenari a recollir el guardó. Per la celebració dels 75 anys, Alcoholes Oliva, de Santa Margarida i els Monjos; i Caves Colomer, de Sant Sadurní d’Anoia; i per la trajectòria de 50 anys Vigolle, de Sant Cugat Sesgarrigues.

Durant la presentació, el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper de les empreses valentes i líders valents que van recollir el guardó. Per la seva banda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va reivindicar el paper de les empreses com a “tractores de l’economia”, ja que generen riquesa i llocs treballs.

Els guardons van ser lliurats pel president de la Cambra, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i els membres del Comitè Executiu de la Cambra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: