Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena el magazín radiofònic ‘Penedès en Xarxa’ a l’Alt i el Baix Penedès

Aquest dimecres, 12 de setembre, coincidint amb la tornada a l’escola, Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Canal 20-Ràdio Olèrdola, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, han iniciat el nou magazín matinal

El nou programa, que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, s’emetrà de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia a través de les cinc emissores de l’Alt i el Baix Penedès.

La periodista Sílvia Delgado de Ràdio Vilafranca coordina un ampli equip format per Sergi Fernández, Eli Jiménez, Raimon de Cara, Ariadna Caballero, Armand Beneyto, Lourdes Meroño, Laia Batlle, Gemma Urgell i David Canto amb l’ objectiu d’apropar als oients l’actualitat de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, amb entrevistes als seus protagonistes, connexions en directe i seccions dedicades a la gastronomia, la filosofia, la vida saludable, els vins i caves, el patrimoni, el medi ambient, les festes, la música, les entitats i ONGs, l’educació, la literatura, la ciència, la política, els joves, l’economia, el teatre i un llarg etcètera.

El magazín ‘Penedès en Xarxa’ també inclourà tota l’actualitat informativa de les comarques penedesenques en butlletins realitzats conjuntament, a les mitges hores. I a partir de les 12 de la nit també es reemetrà íntegrament per Ràdio Vilafranca.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar una major difusió als continguts de proximitat, tot afavorint i potenciant el treball en xarxa de les ràdios municipals del Penedès. Un fet que és possible gràcies a la infraestructura de connexió via IP (Internet) de la XAL.

 

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: