Dimecres, 21 de novembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

S’estrena el magazín radiofònic ‘Penedès en Xarxa’ a l’Alt i el Baix Penedès

Aquest dimecres, 12 de setembre, coincidint amb la tornada a l’escola, Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Canal 20-Ràdio Olèrdola, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, han iniciat el nou magazín matinal

El nou programa, que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, s’emetrà de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia a través de les cinc emissores de l’Alt i el Baix Penedès.

La periodista Sílvia Delgado de Ràdio Vilafranca coordina un ampli equip format per Sergi Fernández, Eli Jiménez, Raimon de Cara, Ariadna Caballero, Armand Beneyto, Lourdes Meroño, Laia Batlle, Gemma Urgell i David Canto amb l’ objectiu d’apropar als oients l’actualitat de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, amb entrevistes als seus protagonistes, connexions en directe i seccions dedicades a la gastronomia, la filosofia, la vida saludable, els vins i caves, el patrimoni, el medi ambient, les festes, la música, les entitats i ONGs, l’educació, la literatura, la ciència, la política, els joves, l’economia, el teatre i un llarg etcètera.

El magazín ‘Penedès en Xarxa’ també inclourà tota l’actualitat informativa de les comarques penedesenques en butlletins realitzats conjuntament, a les mitges hores. I a partir de les 12 de la nit també es reemetrà íntegrament per Ràdio Vilafranca.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar una major difusió als continguts de proximitat, tot afavorint i potenciant el treball en xarxa de les ràdios municipals del Penedès. Un fet que és possible gràcies a la infraestructura de connexió via IP (Internet) de la XAL.

 

Enquesta

Per una bona relació entre Catalunya i Espanya convé...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
NX. L'entrevista
Entrevista d'actualitat, amb Mònica Hernández

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: