Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quinzena per potenciar l’Economia Social i Solidària a l’Alt Penedès Garraf

Del 24 de setembre al 7 d’octubre Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf, organitza més d’una trentena d’activitats per donar a conèixer la feina feta en el darrer any.

El director del grup Cooperatiu Entrem-hi, Juli Silvestre, remarcava que l’economia social a l’Alt Penedès-Garraf representa més d’un miler de llocs de treball, i arreu de Catalunya més de 40.000; i al mateix temps genera un volum de negoci que a nivell català superaria el que és el PIB conjunt del Penedès-Garraf. Per aquest motiu, Silvestre apuntava que l’economia social genera llocs de treball, i que ho ha continuat fent durant els anys de la crisi econòmica. Es busca oferir als clients i usuaris alguna cosa més que la simple adquisició d’un producte o un servei.
La coordinadora de Coopsetània, Laura Rafecas, explicava que malgrat els beneficis que ofereix, l’economia social i solidària encara és poc coneguda per el gran públic, i per això han volgut impulsar aquesta quinzena. En l’any que porta funcionant l’Ateneu Cooperatiu Coopsetània a l’Alt Penedès-Garraf Rafecas comenta que han fet molta feia per donar-se a conèixer.
Així, entre el 24 de setembre i el 7 d’octubre s’han programat una trentena d’activitats en diferents municipis del Penedès-Garraf amb la voluntat de visibilitzar l‘economia social i solidària. Des d’exposicions fins a tallers, passant per xerrades, jornades de portes obertes i fins i tot teatre.
Com a actes previs a la quinzena hi ha per exemple la presentació d’una diagnosi de l’Economia Social i Solidària que es farà a Santa Margarida i els Monjos aquest dijous dia 20 de setembre. Serà a les 12 del migdia a la Biblioteca del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: