Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori ha estat presentada

Roger Mas, Els nens desagraïts i The Gramophone All Stars Big Band, entre d’altres, participen a la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal.

Als ja anunciats Gossos, amb la gira del seu 25è aniversari, i ‘Sopa de pollastre amb ordi’, de la companyia La Perla 29, s’afegeixen 14 espectacles més. Les 16 propostes integraran la programació d’espectacles d’octubre a gener al Teatre Cal Bolet i l’Auditori: són 5 espectacles de teatre, 10 de música i 1 de dansa.

Tot plegat es va donar a conèixer aquest dimecres al vespre en un acte públic presentat per l’actor Biel Duran, amb la presència de l’alcalde i el regidor de Cultura, a més d’altres regidors, que va comptar amb actuacions en directe i entrevistes amb els protagonistes de la temporada.

El tret de sortida a la programació de música el donarà Gossos per celebrar els 25 anys dalt dels escenaris abans de fer una aturada indefinida. Un concert que serà el recull dels seus èxits i que comptarà amb la participació de l’escola municipal de música de Vilafranca.

També passarà per Vilafranca Roger Mas per presentar el seu últim disc, ‘Parnàs’, en el qual tots els temes són poemes musicats.

The Gramophone All Stars Big Band també passarà per l’Auditori de Vilafranca durant aquesta temporada i els amants de la cobla catalana podran gaudir de l’estrena del disc ‘Si són flors, floriran’, una proposta de la Cobla Catalana dels Sons Essencials. Els divendres musicals a Cal Bolet comptaran amb la jove promesa Paula Valls i amb Marcel Lázara i Júlia Arrey amb la presentació d’un disc que és el resultat de les seves experiències viatgeres pel Brasil.

L’orquestra resident, l’Orquestra de Cambra del Penedès oferirà diversos concerts a l’Auditori i els tastos de cambra al Vinseum amb la incorporació de la veu femenina com a novetat.

En teatre destaca la gran producció de ‘Sopa de pollastre amb ordi’, d’Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo. Una obra amb el segell de la companyia Perla 29.

Hi haurà, d’altra banda, l’obra basada en fets reals ‘Claudia’ i ‘Els nens desagraïts’, de Llàtzer Garcia, guardonada amb el millor text i actriu de repartiment als premis de la Crítica 2017. El teatre musical ve de la mà de Mariona Castillo amb cançons de Nine, el musical inspirat en la pel·lícula 8 i ½ de Fellini, sota el títol de ‘Les dones de Guido Contini’.

La companyia resident Flyhard Produccions oferirà a Vilafranca ‘La noia de la làmpada’, una reflexió sense embuts sobre la maternitat amb un text i direcció de Marta Aran.

Finalment, l’espectacle de dansa serà ‘Molar’, la performance festiva que Quim Bigas portarà a l’Escorxador. Una peça que transmet energia, alegria, eufòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: