Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds afronten el concurs amb il·lusió i preparen assaigs especials ja aquest dissabte

Els Castellers de Vilafranca faran aquest dissabte un assaig especial de castells de 10, i animen tothom a acostar-se també el proper 5 d’octubre al darrer assaig abans de concurs de Tarragona.

Aquests propers dies, fins arribar al diumenge 7 d’octubre, son molt importants per els Verds de cara a preparar el concurs de castells de Tarragona. Per aquest motiu, han preparat un seguit d’assaigs especials que ajudin la colla a preparar els grans castells que volen dur a la Tarraco Arena Plaça.
Sobre el concurs, el president dels Castellers, Joan Badell, ha volgut explicar que la colla ara per ara només disposa de 125 entrades, i que han rebut 450 demandes per aconseguir-ne. En aquest sentit Badell recorda que és una tema que depèn de l’organització del Concurs, però que miraran d’aconseguir més entrades. No obstant, recorda a les persones que vulguin anar a plaça que poden fer-ho acompanyant la colla.
D’altra banda, el cap de colla Toni Bach destacava la feina important que queda encara per fer aquestes properes setmanes. Així, aquest dissabte dia 22 han organitzat un assaig especial que es farà a partir de les 6 de la tarda a Cal Figarot on es volen fer proves de castells de 10. Bach convidava tothom a participar d’aquest assaig, a anar a plaça el dia 30 en la diada de Sant Miquel i tornar a participar de l’assaig especial del 5 d’octubre.
A banda la colla intensifica també els assaigs aquestes dues propers setmanes, afegint als ja habituals de dilluns, dimecres i divendres, assaigs els dijous.
Els representants de la colla es mostraven il·lusionats de cara al concurs, i amb esperança de poder repetir el triomf de fa dos anys. Tot i les baixes que han tingut a causa de lesions aquesta temporada, consideren que han estat fent una bona feina que els permet ser optimistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: