Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’investigador en tecnologia musical Jordi Janer ha parlat de les veus artificials a l’Agrícol

Jordi Janer ha protagonitzat una sessió del cicle ‘A l’Agrícol parlem de música’ dedicada a les veus artificials aplicades al cant coral.

L’investigador en tecnologia musical va mostrar en la seva conferència, dissabte a la tarda, com les últimes innovacions en tecnologia musical poden convertir-se en eines útils per a músics, melòmans o per a la societat en general.

Janer explicava que la tecnologia en aquest àmbit ha avançat molt en els darrers anys. L’investigador ha format part del projecte de desenvolupament de Cantamus, una aplicació per donar suport als cantants de cor durant la pràctica individual. Aquest prototip està sent desenvolupat per Voctro Labs dins del projecte TROMPA, en el marc del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la UE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: