Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 180 voluntaris col·laboraran aquest any amb la Barraca de la Festa Major

Aquest dimarts a la plaça Jaume I, s’han presentat els darrers detalls de les activitats promogudes per la Barraca de la Festa Major Popular de Vilafranca.

L’acte servia també per mostrar els cartells d’actes i concerts que organitza La Barraca i els de la campanya No és no. La Barraca autogestionarà una dotzena d’activitats i concerts pensats per a tots els públics.

Aquesta nova edició vol aglutinar tota la feina i la lluita de diferents col·lectius i entitats vilafranquines amb el lema “Empoderem-nos”.

Entre l’acte de la penjada d’estelades i la barraca de festa major es calcula que hi participaran uns 140 voluntaris.

Una de les novetats serà el foodtruck que gestionarà la Coordinadora Antirepresiva del Penedès i que posarà a la venda pizzes en suport pels 9 antifeixistes encausats pels mossos.

D’altra banda l’Assemblea Feminista La Ruda estrenarà el protocol “No és no” que han estat elaborant en els dos darrers anys. Un protocol contra les agressions sexistes en espais d’oci, que ha comptat amb el suport de col·lectius de l’esquerra independentista.

Aquest dissabte a la tarda es faran activitats familiars com el taller d’estampació de mocadors i un taller de circ. A les nou del vespre hi ha concert al Palau Baltà, amb Cesk Freixas. A la mitja nit la 23ena Penjada d’Estelades, que comptarà amb els Xicots i els Falcons de Vilafranca, i desprès seguiran més concerts amb Xavi Sarrià i RATM Project.

Aquest any el sopar popular del dia 28 d’agost l’organitzarà el CDR Vilafranca.

A partir del 28 d’agost i fins el 31, La Barraca es traslladarà a la plaça de l’Oli on l’autogestió cultural i popular continuarà sent la protagonista.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: