Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca celebra la XXIV Penjada d’Estelades amb concerts de Pupil·les, Crim i Tony Manero

Un any més, dues estelades presidiran els campanars de la façana principal de Santa Maria per Festa Major.

El dissabte 24 a les dotze de la nit, i per 24è any, es penjaran les banderes i posteriorment, hi haurà un espectacle pirotècnic.

Els actes de la Penjada d’Estelades començaran a les nou del vespre, amb el taller d’estampació de mocadors de la Festa Major, destinat a infants i joves, organitzat pel Casal Popular de Vilafranca.

I per quan ja sigui fosc, la Barraca de Vilafranca i l’Esquerra Independentista té prevista una nit de celebració amb diverses actuacions musicals. El grup valencià Pupil·les, amb lletres feministes reivindicatives, serà l’encarregat d’anar fent ambient abans de la penjada, a partir de tres quarts d’onze de la nit.

Un cop les estelades ja siguin als campanars de la basílica, tindrà lloc el concert del grup de punk rock tarragoní Crim. A continuació, pujarà a l’escenari la fundació Tony Manero, que faran ballar el públic vilafranquí a ritme de disco-funky. La festa acabarà amb la música de PD Format C.

Amb aquesta ja tradicional celebració prèvia a la Festa Major, els carrers de Vilafranca començaran a omplir-se, en ple compte enrere pels dies més esperats de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: