Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca de la Festa Major Popular diversifica les seves activitats

La Barraca de la Festa Major Popular diversifica les seves activitats per esdevenir un complement al programa cultural institucional.

Aquest dissabte es va presentar al Casal Popular de Vilafranca el cartell de La Barraca 2017 en el marc d’una jornada per compartir experiències de cultura autogestionada. Des que La Barraca es va constituir com a entitat, els seus responsables treballen en la línia de programar activitats culturals d’aquesta forma. En aquest sentit, esperen poder organitzar esdeveniments més enllà dels dies de la festa major, quan la Barraca de la Festa Major Popular s’instal·la a la Plaça de l’Oli del 28 al 31 d’agost.
I, durant aquells dies, la idea és diversificar les activitats per esdevenir un complement al programa cultural institucional.

L’objectiu és que a l’espai de La Barraca sempre hi passin coses i que la gent sàpiga que té un lloc on anar.

Un cop més, el programa d’actes arrenca amb la penjada d’estelades, que tindrà lloc aquest any el dissabte 26 d’agost. La jornada començarà a les cinc de la tarda amb un taller d’estampació de mocadors festamajorencs organitzat pel Casal Popular.

Després hi haurà una actuació castellera amb els Xicots de Vilafranca, els Picapolls de la Gavarresa, els Bous de la Bisbal i els Vailets de Gelida. En acabar els goigs, hi haurà els concerts de Rata & The Whiteys i l’argentina Sara Hebe. A la mitjanit es farà la penjada d’estelades i després hi haurà concert amb els Smoking Souls, Lágrimas de Sangre i els Dj’s Kimberly Clark.

La Barraca de la Festa Major Popular com a tal obrirà el dilluns 28 d’agost a partir de dos quarts de set de la tarda i mitja hora més tard es farà un taller de circ. Després del pregó tindrà lloc el sopar popular organitzat per la Coordinadora Antirepressiva del Penedès. A la nit, a partir de les onze, els grups Chopsuey, Victòria i Brimo oferiran un concert.

El dimarts 29 d’agost, l’activitat de la Barraca començarà amb l’esmorzar popular per als balladors a les nou del matí. A les dotze hi haurà vermut popular. A la tarda, a dos quarts de vuit del vespre es farà un espectacle de teles amb la col·laboració d’Acrobatistes. Com a novetat, a la mitjanit, l’espai de la Barraca acollirà també espectacles al carrer. El dimecres 30 d’agost, l’acte central serà la música. A dos quarts de nou hi haurà concert amb Frac i, després de l’entrada, amb Kingston Hits The Town. El dijous 31 d’agost, a partir de les sis, hi haurà música per acomiadar la Barraca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: