Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Velázquez presentarà el 22 d’agost un llibre amb fotografies de Sant Fèlix

Les imatges que es poden trobar al llibre són sobretot primers plans de Sant Fèlix, la majoria d’elles en blanc i negre.

Cinquanta nou anys després de presentar-se en societat la figura de Sant Fèlix, el proper 22 d’agost es presentarà a la cripta de la basílica de Santa Maria un llibre amb fotografies del sant. Roger Velázquez és l’autor d’aquesta obra amb fotografies pròpies. La intenció és que la gent pugui veure el sant tot l’any, des de casa seva, fora de la processó o dels goigs.

Les imatges que es poden trobar al llibre són sobretot primers plans de Sant Fèlix, la majoria d’elles en blanc i negre.

Velázquez ha fet també punts de llibre i plaques de cava amb la imatge de Sant Fèlix. Creu que no només els pot interessar als vilafranquins sinó als turistes que visiten la nostra ciutat com a símbol penedesenc i català. Fins i tot, és de l’opinió que pot ser un bon marxandatge per a vendre en la futura Casa de la Festa Major. El llibre incorpora també un petit text obra de Fonxo Blanc en el que explica detalls i anècdotes sobre Sant Fèlix i el seu escultor.

El llibre serà presentat per Roger Velázquez, juntament amb membres de l’ajuntament, de la parròquia i els cinc administradors el proper 22 d’agost a la cripta de la Basílica de Santa Maria on reposen les relíquies de Sant Félix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: