Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Publicada la restricció de vehicles pesants a l’N-340 entre Vilafranca i Altafulla

El Govern català, a través del Servei Català de Trànsit, ja ha publicat la resolució al DOGC per la qual s’estableixen les restriccions a diversos trams de la N-340 i la N-240.

Entre ells hi ha el tram de la carretera N-340 comprès entre Altafulla i Vilafranca. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-7/E-15, entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, a Vilafranca del Penedès (sud).

Al mateix temps, el Departament de Territori i Sostenibilitat  ha instal·lat la senyalització vertical que informa de la restricció de vehicles pesants a les dues vies. Ara només queden pendents les gestions del Govern central, que ha d’aprovar les bonificacions en els trams corresponents de les autopistes AP-7 i AP-2 perquè s’acabi de fer efectiva la restricció de vehicles pesants a l’N-340 i a l’N-240.

L’acord amb l’Estat, que es va fer el setembre de 2017 i comptava amb el suport d’una trentena de municipis afectats, s’havia de poder fer efectiu en pocs mesos.

L’objectiu d’aquestes restriccions és contribuir a descongestionar i reduir la sinistralitat en aquestes carreteres i millorar la mobilitat, si més no, fins que les característiques de les infraestructures assoleixin una major seguretat i fluïdesa viària.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: