Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca pendent d’una reunió amb ADIF per l’estació de rodalies

Fa més de 10 anys que ADIF ha de resoldre el projecte de nova estació de tren a Vilafranca.

Ja l’any 2007 va fer arribar a l’ajuntament una nova proposta d’ampliació i millora de l’estació de rodalies de Vilafranca i de nous accessos a les andanes soterrades. Aquesta proposta assumia les demandes que havia fet el consistori respecte d’un primer estudi que comportava un impacte més important sobre l’entorn més immediat de l’estació. Ara, 10 anys més tard, ADIF no troba els documents de les seves pròpies propostes i els ha demanat a l’ajuntament vilafranquí.

L’alcalde accidental, Aureli Ruiz, explicava que resten a l’espera d’una reunió amb la nova presidenta d’ADIF, després del canvi de govern a l’Estat, per tal que es pugui concretar la zona de l’estació.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde, Francisco Romero, espera que ADIF faci aviat una nova proposta d’estació que ha de resoldre també alguns aspectes que no es van fer correctament en la cobertura de les vies.

Els responsables municipals esperen que amb el canvi de govern al capdavant de l’estat hi hagi més sintonia per poder resoldre d’una vegada per totes el projecte de nova estació de rodalies i, d’aquesta manera, incorporar-hi la nova urbanització del c/ Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: