Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La recaptació del 4t Festival MUSiCVEU ha crescut un 12%

Organitzat per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, la IV edició del Festival Música i Veu ha ofert 10 concerts al Fòrum Berger Balaguer del 28 de gener al 8 de juliol.

MUSiCVEU ha aconseguit incrementar en un 12 % la seva recaptació total, fet que ha estat possible tant per l’ increment de públic com pels patrocinadors.

Aquest any, el festival ha apostat per tenir propostes més variades arribant a un públic més heterogeni. Sound Six, Judit Nedermann o Joan Chamorro i Èlia Bastida han estat alguns dels artistes que han passat per Vilafranca, a costat de propostes de música clàssica.

Des del 2017, el festival destina part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% anirà als programes d’ajuda a l’alimentació infantil de Creu Roja Alt Penedès com explica el director tècnic de Pinnae, Antoni Gistau.

Una característica del MUSiCVEU és que a l’acabar el concert, artistes i públic es troben per tastar una copa de cava amb catànies, una oportunitat única per conversar i conèixer els artistes que actuen en el festival.

La consolidació del festival com un dels referents musicals del Penedès al llarg de la primera meitat de l’any, fa que Pinnae ja pensi en créixer.

Pensant en la cinquena edició, el festival farà gestions per portar algun grup que hagi triomfat al programa Oh happy day , així com algun cantautor de renom.

El festival MUSiCVEU va néixer sota el paraigua de la Fundació Pinnae i en la seva IV edició ha estrenat nova imatge, incloent nou logotip i la renovació del nom, remarcant la marca del festival amb un posicionament web i la projecció de la seva particular identitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: