Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió Santa Maria 2020 ha posat a la venda la loteria de Nadal

Dissabte al matí, membres de la comissió van instal·lar una paradeta al costat de la porta lateral de la basílica per vendre les primeres butlletes.

La restauració de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca ha de continuar i la recerca de fons per a fer-la possible, també. Una de les vies de finançament que ha posat en marxa la Comissió Santa Maria 2020 és la venda de loteria de Nadal. Dissabte al matí, membres de la comissió van instal·lar una paradeta al costat de la porta lateral de la basílica per vendre les primeres butlletes. El número és el 06.062 i enguany s’han fet més talonaris que l’any passat donat l’èxit que va tenir la iniciativa. L’any passat se’n van fer 30 i aquest any es posen 45 talonaris amb cinquanta números cadascun a la venda. Dels cinc euros que costa cada número, un va en benefici de les obres de restauració.

El primer dia de venda va anar força bé, com explica un dels integrants de la comissió, el Joanjo González.

El segon dia de parada de loteria serà aquest dimecres, primer dia de novena i goigs, en una parada també a la porta lateral. Posteriorment es podrà trobar loteria també als següents establiments: Nostrum, Teixits Solà, Forn Mitjans, Tintoreria Juncosa, Farmàcia Miralles, Farmàcia Jonch, Pastisseria Bertran, Forns Rius i Impremta Esteva. També es poden adquirir a la mateixa Rectoria. L’any passat es van recaptar uns 1.500 euros amb la loteria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: