Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els taxistes es mantenen en peu de guàrdia

Els taxistes del Penedès consideren que la mateixa administració que ha generat el conflicte ha de troba-hi la solució.

Aquest dimarts a la tarda encara continuava el conflicte del taxi per les reivindicacions contra els serveis de transport d’Uber i Cabify. A Vilafranca es manté el recolzament, mitjançant els serveis mínims, amb trajectes per la comarca, però sense anar a Barcelona.

El secretari de l’Associació de Taxis de Vilafranca, Alfred Martínez, considera que amb l’actuació d’empreses com Uber o Cabify, s’ha passat de la ratlla, perjudicant greument als taxistes de tota la vida. Martínez creu que la normativa no està ben plantejada.

El secretari de l’Associació de Taxis de Vilafranca està convençut que són els mateixos que van permetre la regulació de la normativa actual els qui han de trobar una solució al conflicte.

Alfred Martínez assenyala que des de l’inici de la crisi, l’any 2007, la feina dels taxistes ha anat minvant paulatinament, amb el que suposa de reducció d’ingressos, mentre que les obligacions fiscals s’han mantingut, amb el greuge que ha suposat l’aparició de la competència deslleial d’empreses com Uber o Cabify. També entre els greuges hi ha la impossibilitat de recollir clients a les estacions de l’AVE.

En aquest sentit mostra un document, promogut per treballadors del taxi de València, en el que es mostra una sol·licitud per poder operar a ports, aeroports i estacions de l’AVE, que pot ser un exemple de com, si hi ha voluntat, es poden trobar solucions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: