Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarca de l’Alt Penedès crearà un registre centralitzat de llicències de taxi

El Consell Comarca de l’Alt Penedès crearà un registre centralitzat de llicències de taxi

El dijous 14 de març es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i un dels primers punts va ser aprovar la creació d’un registre centralitzat de llicències de taxi.

Dins les propostes de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, es va portar a aprovació un annex al Conveni de cooperació interadministrativa signat amb tot els ajuntaments de la comarca per a la creació conjunta del servei de taxi, amb la voluntat de crear un registre de llicències centralitzat del Consell Comarcal.

Xavier Lluch, president del Consell Comarcal i president de l’Àrea, va explicar que el registre centralitzat de llicències era un acord de la Comissió de Seguiment de l’Àrea de Prestació Conjunta del Servei de Taxi amb una doble finalitat. D’una banda disposar de les dades de contacte de totes les persones amb llicència de taxi, per unificar més endavant el mecanisme de reserves; i de l’altra tenir una idea més exacta del parc de vehicles, per poder assessorar els òrgans de decisió sobre la concessió de noves llicències a la comarca. La proposta sobre l’annex al Conveni es va aprovar per unanimitat de tots els grups.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: