Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Mediona activa un nou servei de mobilitat a demanda

L’Ajuntament de Mediona activa un nou servei de mobilitat a demanda

Es tracta de d’un Servei de Taxi des de qualsevol punt del municipi fins a la parada del nucli urbà de Mediona.

Davant la desatenció de les administracions amb Mediona pel que fa al transport públic, l’Ajuntament d’aquest municipi, situat lluny d’eixos viaris importants, ha decidit trobar una solució en els seus problemes de mobilitat que no han pogut resoldre en dècades el Servei Territorial de Transports de Barcelona, depenent de la Generalitat de Catalunya.
Es tracta de d’un Servei de Taxi des de qualsevol punt del municipi fins a la parada del nucli urbà de Mediona. Les urbanitzacions on es farà són les de Cases Noves de Can Pardo, Can Xombo, Can Verdaguer, Monterrey Park, Can Xamaio, Sant Elies, Sant Pere Sacarrera i La Font del Bosc, fins la parada del nucli urbà de Mediona.
Aquest servei funcionarà els dies laborables entre les 7 del matí i les 8 del vespre. En podran gaudir totes les persones empadronades al municipi i tindrà un preu de 1€ per trajecte. Les reserves s’hauran de fer amb 24h d’antelació trucant a un telèfon gratuït. El nou servei de mobilitat de Mediona començarà el 4 de març i tindrà un període de prova de 4 mesos.
La iniciativa de l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i Transport Urbà (AMTU) i el Taxi de Mediona. També es faran xerrades explicatives a la població, concretament el dia 20 de febrer, a les cinc de la tarda a Cases Noves; a les set a Sant Elies i a les vuit del vespre a la Font del Bosc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: