Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Administradors incorporen la figura de Sant Fèlix al marxandatge de la FM de Vilafranca

Cada Administració fa créixer les figures de marxandatge que componen el seguici festamajorenc i el quintet actual ha optat per incorporar Sant Fèlix.

Creuen que té molts avantatges, perquè agrada a grans i petits.

L’Esther Ribas, la Foix Ortiz, la Lídia Blasco, el Dani Saumell i el Xavi Aranda van presentar la seva figura ahir, a l’Escorxador.

Els Administradors van estar acompanyats pel Sant Fèlix de la Festa Major petita i fins i tot, van comptar amb la complicitat d’un bon nombre de cantaires dels Goigs.

La figura ha estat creada a partir de fotografies i del sant petit que es va traslladar un parell de mesos al taller de Reus perquè el resultat fos ben fidedigne, com explica Foix Ortiz.

La intenció del quintet era posar-lo a la venda per Sant Jordi, però es va endarrerir i tampoc va ser possible per Fires de Maig. Ara que ja el poden presentar i posar-lo a la venda, han pogut brindar

satisfets perquè la reproducció és idèntica.

Des d’aquesta setmana ja hi ha a la venda 500 figures de Sant Fèlix, al preu de 25 euros, que trobareu a la paradeta oficial de marxandatge de la Festa Major.

La propera presentació dels Administradors serà per mostrar l’estampa.

De moment i a l’espera que comencin la Capta i els Goigs, ahir s’ escalfaven motors amb el Cant dels Goigs dirigits per Miquel Benito i acompanyats per Xell Montserrat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: