Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Darrer “canvi” de Sant Fèlix

La imatge de Sant Fèlix ha passat els darrers dies abans de la novena a casa de l’ex administrador Andreu Retamal.

La casa de l’Andreu Retamal, al carrer de Sant Pau de Vilafranca, és la darrera dels administradors de la festa major 2017 per la qual passa la imatge de Sant Fèlix abans de tornar a la Basílica de Santa Maria. El copatró passa gairebé tot l’any a casa dels administradors de la festa major anterior, una peculiaritat vilafranquina que genera força curiositat entre els qui no ho coneixen.

Aquesta setmana, a casa de l’Andreu Retamal, el sant ha rebut les darreres visites i serà avui dimarts al vespre quan es produeixi el darrer “canvi” i la imatge sigui traslladada a la basílica per estar a punt demà dimecres, amb l’inici de la novena i el cant dels goigs. Retamal explicava que ell, en ser l’últim i agafar de ple el període de vacances, no ha rebut moltes visites. Però, en canvi, els seus companys d’administració, sobretot les seves companyes mestres, sí que han tingut moltes visites a casa.

L’ex administrador viurà ara una festa major molt diferent a la que va viure l’any passat, sense tanta pressió però sempre al costat del quintet administrador d’enguany.

Darrerament, la imatge de sant Fèlix ha passat per un manteniment per preparar la figura de cara als dies intensos de la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: