Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Avui és el primer dia de Capta de la Festa Major de Vilafranca

Avui és el primer dia de Capta de la Festa Major de Vilafranca

La sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes, estampa i el marxandatge de la Festa Major 2018 es fa a dos quarts de deu del matí de de la Plaça de la Vila.

Els col·laboradors, les setrilleres i els administradors i administradores aniran pels carrers més cèntrics de la Vila acompanyats pels grallers, per oferir el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major.

Aquesta tarda les parades de la capta es faran a tres places de tres barris diferents. Al Poble Nou hi haurà parada al Parc del Tívoli. Al barri de Sant Julià, es farà parada a la Plaça de la Sardana, i al barri del Molí d’en Rovira la parada se situarà a la Plaça Vilanova. En els tres casos hi haurà activitats pel públic familiar i presència d’alguns dels balls de la Festa Major. Activitats que començaran a les sis de la tarda i s’allargaran fins a quarts de nou. També hi haurà parada a la Plaça de la Vila per la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: