Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segon dia de capta als barris

Aquesta tarda de divendres té lloc el segon dia de capta als barris.

Durant les tardes dels dies 17 i 18 d’agost, hi ha parades als diferents barris de Vilafranca, amb activitats i presència dels diferents balls.
Avui, divendres de 18h a 20.30h al barri de Sant Julià, a la plaça de la Sardana. Hi haurà el Drac i Nans i es farà un taller de xapes i berenar popular amb fruita. Al barri del Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova, amb l’Àliga, Bastoners i Falcons, un taller infantil i berenar popular. Al barri del Poble Nou, al parc del Tívoli amb els Capgrossos i Cercolets, l’activitat consistirà en un taller de pintar cares i altres dibuixos a càrrec de l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix. Finalment també al barri del Centre, a la plaça de la Vila amb els Gegants petits i Cotonines i un taller infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: