Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Viticultors del Cava necessita 1.200 vots perquè els 3 candidats entrin al Consell del Cava

Unió de Pagesos, JARC i Viticultors del Penedès van tancar ahir dilluns a Sant Sadurní la campanya de la coalició Viticultors del Cava per a les eleccions al Consell Regulador del Cava d’aquest dijous

Un dels tres candidats de la coalició unitària, el Jaume Domènech, afirma que en aquestes eleccions es juguen “el futur del cava i potser de la comarca, també”. I és que enguany al Cens B, que compta amb 3 vocals, es presenten dues candidatures més: Coop Cava Requena i APAG Extremadura ASAJA.

Amb 1.200 vots, la candidatura Viticultors del Cava entraria íntegra al ple del Consell del Cava, però aquesta vegada s’aplicarà la Llei d’Hondt i si no obtenen prou vots algun dels 3 candidats podria quedar fora, situació que seria “molt perjudicial” segons Domènech.

Viticultors del Cava aposta per guanyar valor afegit amb l’augment de preu del raïm i del vi, per la qualitat de la producció i per la unitat dels viticultors.

Al Cens B hi ha 2.944 viticultors inscrits i Domènech fa una crida final a la participació i demana que “ningú es quedi a casa”.

La campanya de Viticultors del Cava va començar a Sant Martí Sarroca, municipi on hi ha més viticultors inscrits al Cens B, i ha acabat a Sant Sadurní, la capital del cava.

Aquesta candidatura  unitària ja es va presentar fa cinc anys, però en ser l’única no hi va haver eleccions.

 

 

 

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte
11:30
El reportatge
Festival EVA 2019
11:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: