Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Viticultors del Cava necessita 1.200 vots perquè els 3 candidats entrin al Consell del Cava

Unió de Pagesos, JARC i Viticultors del Penedès van tancar ahir dilluns a Sant Sadurní la campanya de la coalició Viticultors del Cava per a les eleccions al Consell Regulador del Cava d’aquest dijous

Un dels tres candidats de la coalició unitària, el Jaume Domènech, afirma que en aquestes eleccions es juguen “el futur del cava i potser de la comarca, també”. I és que enguany al Cens B, que compta amb 3 vocals, es presenten dues candidatures més: Coop Cava Requena i APAG Extremadura ASAJA.

Amb 1.200 vots, la candidatura Viticultors del Cava entraria íntegra al ple del Consell del Cava, però aquesta vegada s’aplicarà la Llei d’Hondt i si no obtenen prou vots algun dels 3 candidats podria quedar fora, situació que seria “molt perjudicial” segons Domènech.

Viticultors del Cava aposta per guanyar valor afegit amb l’augment de preu del raïm i del vi, per la qualitat de la producció i per la unitat dels viticultors.

Al Cens B hi ha 2.944 viticultors inscrits i Domènech fa una crida final a la participació i demana que “ningú es quedi a casa”.

La campanya de Viticultors del Cava va començar a Sant Martí Sarroca, municipi on hi ha més viticultors inscrits al Cens B, i ha acabat a Sant Sadurní, la capital del cava.

Aquesta candidatura  unitària ja es va presentar fa cinc anys, però en ser l’única no hi va haver eleccions.

 

 

 

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

16:30
Esport base
Hoquei: Patí Sant Ramon - Patí Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: