Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Viticultors del Cava mostra dubtes del què defensarà el representant de Requena i Almendralejo

Expliquen que han guanyat les eleccions i que continuaran treballant per aconseguir una valoració justa del raïm i el cava els propers quatre anys

Un cop coneguts els resultats de les eleccions al cens B del Consell Regulador del Cava que es van fer dimecres, es confirmaven els temors que tenien els representants de la pagesia catalana, i dels tres vocals que s’havien d’escollir un serà de la zona de Requena-Almendralejo.

Aquest divendres al matí, els tres candidats de Viticultors del Cava feien balanç del resultat, acompanyats de representants de les tres formacions d’aquesta candidatura conjunta. Antoni Borràs, d’Unió de Pagesos; Jaume Domènech, de JARC haurien aconseguit la representació, mentre que el tercer candidat, Santi Vallés, de l’Associació de Viticultors, hauria quedat fora.

Tots tres han lamentat la baixa participació de la pagesia catalana en aquestes eleccions, i han explicat que continuaran lluitant per una valoració justa del raïm i el cava durant els pròxims quatre anys. Antoni Borràs, cap de llista de la candidatura, expressava però els seus dubtes de què defensarà Fernando Medina, el representant de ‘Requena y Almendralejo por la defensa del cava’.

Des de Viticultors del Cava han explicat que cal continuar avançant el Pla Estratègic de la Denominació d’Origen Cava per tal de dotar l’ens de les eines que permetin arribar a l’objectiu que els viticultors obtinguin un preu just pel seu producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: