Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teles, ball i futbol entre les ofertes dels campus d’estiu que s’organitzen a Vilafranca

Les propostes son molt diverses, i busquen oferir als joves opcions per omplir les setmanes d’estiu amb activitats molt variades tant de caire lúdic com formatiu.

L’estiu és un moment que està ple d’activitats per omplir les hores de lleure que tenen els estudiants durant les vacances. Entre les múltiples oferetes hi ha les que Campus Kids Club proposa durant aquestes setmanes adreçades a públics molt diversos. Ens hem acostat aquests darrers dies a dues de les seves activitats. D’una banda al Campus Show que es fa a Cal Figarot i de l’altre al Campus de futbol que es fa a la zona esportiva.
En el primer cas es tracta d’una iniciativa que ja fa 4 anys que es du a terme, i que se centre en la pràctica de les teles, el ball i el lleure. Marina Montiel és la directora d’aquest campus.
Les nois que participen en aquest campus, un pròxim d’un centenar cada setmana, gaudiexen dels espais de Cal Figarot per poder fer tant teles, com dansa com jocs diversos, i finalment divendres poden mostrar als seus familiars la feina que han fet.
Una proposta diferent és la del Campus futbol que es fa a la zona esportiva, en col·laboració en aquest cas amb el Vilafranca de Futbol i la Fundació. Com comenta l’entrenadora Laura Ràfols es treballen conceptes bàsics de futbol i també del lleure saludable.
Tot i ser un campus centrat en un esport determinat, Ràfols remarca que al llarg del dia es fan moltes altres activitats, i que per exemple enguany col·laboren també amb la Fundació Johan Cruyff que proposa algunes activitats com la que feien fa uns dies per practicar esport en cadira de rodes.
Propostes estiuenques que ofereixen durant aquestes setmanes alternatives de lleure i aprenenbtages diferents a les habituals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: