Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la 54a Cantada de Caramelles destacant la transversalitat d’edats

L’edició 2024 comptava amb la incorporació de la Coral Infantil L’Espinguet i la Coral La Violeta de Sant Pere de Riudebitlles.

La plaça de Sant Joan acollia aquest dissabte la 54a edició de la tradicional Cantada de Caramelles amb la participació de set grups i fora del calendari de Pasqua. Tal i com explica la tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Laura Ràfols, aquest canvi es va fer per la baixada de participació durant els dies de Setmana Santa i ha donat millors resultats.

Enguany els grups participants eren els ja habituals com la Coral del Casal de la Gent Gran del Tívoli, la Societat coral del Penedès “El Coro”, el MIV, els Caus i Els Tornavisos i les dues noves incorporacions: la Coral infantil L’Espinguet i la Coral La Violeta de Sant Pere de Riudebitlles. Ràfols destacava que en aquesta edició el tret distintiu ha estat la transversalitat d’edats.

Cada grup comptava amb 10 minuts d’actuació, el que equivalia a 3 peces musicals. Durant l’acte es va obsequiar amb un punt de llibre així com garlanda i moscatell als membres de cada grup participant i al públic assistent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: