Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La PVP demana no limitar la reflexió sobre el planejament del Penedès a l’espai agrari

La Plataforma Pro Vegueria Penedès demana actuar en tot l’àmbit de la vegueria i no limitar la reflexió a l’espai agrari.

Coincidint amb la presentació de la Plataforma Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès, la Plataforma Pro Vegueria Penedès ha demanat a través d’un comunitat no limitar la reflexió exclusivament a l’espai agrari vitivinícola i obrir-la a tot l’àmbit territorial Penedesenc. En el text, la Plataforma Pro Vegueria Penedès fa algunes aportacions en aquest sentit.
En primer lloc, davant l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell – Abrera el passat 5 de juny, la Plataforma demana “aturar i repensar” l’anomenat Quart Cinturó i presentar col·lectivament les al·legacions pertinents abans del 24 de setembre, quan finalitza el termini.

La Plataforma defensa un “model territorial sostenible i integrat transversalment al paisatge” i, en aquest sentit, demana concretar el model d’infraestructures de comunicació i transports amb la premissa que el Penedès “no té una vocació de ser la logística de les conurbacions de Barcelona i Tarragona sinó agrícola, turística, industrial i agroindustrial”.

Des de la Plataforma també opinen que “cal minimitzar i optimitzar les carreteres” que preveu el Pla Territorial Parcial, fruit d’anteriors planejaments i proposa convertir la C-15 en autovia. Per la PVP la millor solució és “la que garanteixi la màxima cohesió de tot el territori i de tots els sectors”, si al que realment aspira el Penedès és “a esdevenir una regió agropecuària de qualitat, amb la capacitat de produir productes de valor i que alhora garanteixin sous dignes”.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

14:30
Casa de la Vila
M Dolors Rius
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
Paisatges Encreuats
Vall de Camprodon
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: