Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La PVP demana no limitar la reflexió sobre el planejament del Penedès a l’espai agrari

La Plataforma Pro Vegueria Penedès demana actuar en tot l’àmbit de la vegueria i no limitar la reflexió a l’espai agrari.

Coincidint amb la presentació de la Plataforma Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès, la Plataforma Pro Vegueria Penedès ha demanat a través d’un comunitat no limitar la reflexió exclusivament a l’espai agrari vitivinícola i obrir-la a tot l’àmbit territorial Penedesenc. En el text, la Plataforma Pro Vegueria Penedès fa algunes aportacions en aquest sentit.
En primer lloc, davant l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell – Abrera el passat 5 de juny, la Plataforma demana “aturar i repensar” l’anomenat Quart Cinturó i presentar col·lectivament les al·legacions pertinents abans del 24 de setembre, quan finalitza el termini.

La Plataforma defensa un “model territorial sostenible i integrat transversalment al paisatge” i, en aquest sentit, demana concretar el model d’infraestructures de comunicació i transports amb la premissa que el Penedès “no té una vocació de ser la logística de les conurbacions de Barcelona i Tarragona sinó agrícola, turística, industrial i agroindustrial”.

Des de la Plataforma també opinen que “cal minimitzar i optimitzar les carreteres” que preveu el Pla Territorial Parcial, fruit d’anteriors planejaments i proposa convertir la C-15 en autovia. Per la PVP la millor solució és “la que garanteixi la màxima cohesió de tot el territori i de tots els sectors”, si al que realment aspira el Penedès és “a esdevenir una regió agropecuària de qualitat, amb la capacitat de produir productes de valor i que alhora garanteixin sous dignes”.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: