Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del barri de l’Espirall ha tingut molta participació

Un any més, el barri s’ha abocat a la festa i la junta de l’Associació de Veïns de l’Espirall parla de “èxit total i rotund”, de “festa fabulosa” i en destaquen la gran participació dels veïns.

L’última festa de barri estiuenca començava dijous passat amb el tradicional pregó, aquest any a càrrec de Joan Tarrida, i el cinema a la fresca amb el qual acabaven la primera jornada ja reunia més de 500 persones.

El president de l’Associació de Veïns de l’Espirall, Antonio Díaz, està molt satisfet amb la participació, que supera la de l’any passat.

Els actes continuaven divendres amb una breu actuació dels Xicots de Vilafranca que van aixecar el 3 de 6 i la torre de 6, davant del local de l’Associació de Veïns. El Correbars, que prologava la Nit Jove, també va tenir molta acceptació amb un centenar de persones a l’inici i forces més que s’hi van anar sumant al llarg del recorregut.

Tampoc ha faltat el mercat de segona mà i d’intercanvi que organitza Entitats Espirall, per segon any a la festa del barri.

Per Paco Álvarez d’Entitats Espirall és una activitat que permet “fer barri i cohesió social”.

Les activitats infantils, la música, una festa rumbera i una festa holi, que tenia lloc ahir al migdia, també han agradat. Jordi Martínez, organitzador d’aquesta tercera Festa Holi Espirall, en destacava les ganes de participar i que és molt familiar.

El ball de cloenda a càrrec del duet Mar i Cel, que repetia, i els focs artificials a càrrec de Els Tres Mosqueters a les 12 d’aquesta passada mitjanit han finalitzat la Festa del Barri de l’Espirall 2018.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: