Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paco Álvarez és el nou president del grup Pro Sanitat Pública

L’Escorxador ha acollit aquest dimecres la primera Assemblea General del grup Pro Sanitat Pública, on s’ha escollit a Paco Álvarez com a nou president de l’entitat creada l’any 2021.

Uns tres anys, dels quals el ja president de Pro Sanitat Pública, Paco Álvarez, en fa un balanç positiu, amb molts actes, reunions i victòries al territori.

A l’ordre del dia de l’Assemblea també hi ha constat la proposta de registre del grup Pro Sanitat Pública al registre d’entitats de la Generalitat.

Un punt molt important, que finalment s’ha aprovat, per tal d’agilitzar reunions i tràmits amb l’administració.

Durant l’Assemblea, també s’ha aprovat la proposta del model d’estatuts del grup, amb una proposició de modificació pel que fa a l’entrada de persones jurídiques a la vocalia de l’entitat.

I a més d’anomenar a Paco Álvarez com a president, els assistents han ratificat els altres càrrecs del grup, que queden de la següent manera: Teresa Gascón com a vicepresidenta, Luz Lozano com a tresorera; María Muñoz com a secretària; i Beatriz Reina, Lluís Lázaro, Montserrat Vallés, Mari Carmen Ballesteros i Angeleta Rocha, com a membres de la vocalia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: