Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Sanitat Pública reclama una resposta per part de la Generalitat a les seves peticions

Després d’un any i mig, asseguren que encara no han rebut cap resposta per part del departament de Salut per tal de millorar la sanitat pública.

Diversos membres del Grup Pro Sanitat Pública ha fet una roda de premsa aquest dijous al matí per tal d’explicar les reivindicacions que fan al departament de Salut de la Generalitat. Segons va explicar el membre del grup, Paco Álvarez, porten un any i mig esperant que des del govern donin resposta a les seves peticions. A finals del 2021 van iniciar una campanya de recollida de signatures amb l’objectiu d’aconseguir una reunió amb el conseller de salut i poder reclamar millores a la sanitat. A l’abril del 2022 van presentar al departament de salut les signatures i els acords dels plens de diversos municipis de l’Alt Penedès així com del Consell Comarcal. I aquest 2023 s’han trobat tant amb el conseller Balcells com amb el president Aragonès i els han recordat que està pendent aquesta reunió. Malgrat tot, no s’ha fet efectiu i segueixen esperant resposta.

Han anunciat que passat l’estiu faran noves accions reivindicatives ja que la problemàtica a la sanitat continua i fa falta, diuen, com a mínim un 30% més de personal sanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: