Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca segueixen rodant castells de 7 a Tarragona

La Torre de 7 va ser el castell més destacat de la colla vilafranquina a la diada de les festes del barri de Sant Pere i Sant Pau tarragoní.

Diada tranquil-la, sense castell de 8 dels Xicots, que continuen buscant la seva millor versió i sobretot la implicació de camises a plaça per poder atrevir-se a poder portar castells de 8 a qualsevol lloc, com temporades anteriors. La diada de les festes del barri de Sant Pere i Sant Pau la van saldar amb tres castells ja assolits aquest any.

Van obrir l’actuació descarregant la seva tercera Torre de 7, que si o si dissabte vinent, a la important diada a La Granada, ha de ser de 8 amb folre. Van seguir descarregant el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Els assaigs d’aquesta setmana seran importants per ara si saber l’estat de forma de la colla. Propera parada La Granada.

La colla local dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, van completar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7, acabant amb un pilar de 5 “a l’antiga” -es a dir, sense mans del segon al terç-. Els Xiquets de Vila-seca va completar castells de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: