Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Discreta diada del Carme a Tarragona dels Xicots de Vilafranca

Els vilafranquins que tenien intencions de portar a Tarragona el 4 de 8, van decidir descartar-lo a darrera hora i completar una actuació de castells de 7.

Diada castellera al Serrallo tarragoní amb motiu de les Festes del Carme, que va estar per sota de les expectatives del que s’esperava. Ni els Xicots de Vilafranca van portar el 4 de 8, ni la colla local el 4 de 7 amb l’agulla, fet que ens va deixar una plàcida diada de castells de set d’ambdues colles i també de sis pisos de la tercera colla a plaça els Torraires de Montblanc.

Els Xicots de Vilafranca van optar al final per no arriscar. Amb menys camises de les esperades que no els va permetre garantir un peu propi potent, al final es van decantar per tres castells de set fàcils per la colla. Van obrir amb el seu sisè cinc de set de l’any, retrobat aquest any i amb mida petita del que ha de ser la part alta del castell de vuit. Van completar la diada posant en escena primer el quatre de set i després el tres de set. Dos castells que els van servir per seguir treballant els castells de vuit. Uns Xicots que acumulen deures per fer i que ens pocs dies necessiten tornar a fer el quatre i estrenar el tres. Pot ser el cap de setmana de Salt, previ a Màrtirs on l’objectiu hauria de ser la torre de vuit amb folre.

Els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 i la Torre de 6, mentre que els Torraires de Montblanc ho va fer amb tres castells de 6.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: