Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vicente Medina i Pere Llopart han presentat a Vilafranca ‘Els Llopart de Subirats i Corbera’

L’acte de presentació de la separata es va fer dijous al vespre a la seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

En un acte organitzat per l’Institut d’Estudis Penedesencs, el metge Vicente Medina, acompanyat per Pere Llopart, ha presentat la separata traduïda i adaptada del llibre ‘Can Romagosa de Begues’, titulada ‘Els Llopart de Subirats i Corbera’.

Pere Llopart, membre de la família subiratenca, explicava minuts abans de la presentació que l’origen de la publicació és el llibre que Medina va fer per investigar els orígens i la història de la família de la seva dona, els Romagosa de Begues.

Per la seva part, Vicente Medina explicava que la feina de recollir els orígens i la història dels Romagosa i de les famílies que s’hi ha creuat al llarg dels anys ha estat una tasca complexa. Deia, per exemple, que va haver d’estudiar llatí i paleografia.

L’acte de presentació de la separata es va fer dijous al vespre a la seu de l’Institut d’Estudis Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: