Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC diu que el pla del carrer del Comerç no té participació ciutadana ni visió de barri

Lementen que no s’aprofiti l’ocasió per a fer una proposta de millora global del barri del Molí d’en Rovira, i que es plantegi l’acció al carrer del Comerç com un fet aïllat de tot el seu entorn.

Ramon Arnabat i Toni Peñafiel, acompanyats de l’arquitecte Ton Salvadó, han fet balanç de la proposta de pla de millora del carrer del Comerç que recentment ha presentat l’equip de govern. Així, Arnabat comentava que han estudiat el pla, que ells fa temps que demanaven, i que hi detecten algunes qüestions que no els satisfan.
Bàsicament denunciaven que no hi ha hagut participació ciutadana i que no hi ha tampoc visió conjunta de barri.
L’arquitecte Ton Salvadó remarcava que des del seu punt de vista és molt greu el fet que aquest pla de millora no es contempli des d’una visió més àmplia del barri del Molí d’en Rovira. Considera que no es pot entendre cap acció que es faci al carrer del Comerç, sense tenir clar que es vol fer a la resta del barri.
Vilafranca en Comú lamenta també que una qüestió ja preocupant avui dia, com és la connexió a peu del barri del Molí d’en Rovira cap el Centre, la Barceloneta o la Girada, no estigui resolta tampoc en aquest pla de millora.
Finalment el regidor Toni Peñafiel apuntava, en relació tant al carrer del Comerç com al barri del Molí d’en Rovira, que calen projectes més consensuats; i remarcava també que en relació a la zona de l’estació i tota la llosa de cobertura al seu voltant caldria que hi hagués una proposta a nivell de ciutat, i no només de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: