Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller de cuina tancarà el primer semestre del Banc de Temps de Vilafranca

Amb el solstici d’estiu arriba la nit de Sant Joan, la més curta de l’any, en la que tradicionalment es fan reunions d’amics i familiars al voltant del foc.

El Banc de Temps prepara el taller Menú per a la Revetlla de Sant Joan, una proposta de sopar per a la revetlla, per aprendre a cuinar un primer i segon plat, i la tradicional coca de pa de pessic i fruita confitada. El taller tindrà lloc aquest dijous de sis de la tarda a vuit del vespre, a La Fassina, i anirà a càrrec de Gemma Riera, participant del Banc de Temps, cuinera i formadora del PFI d’Auxiliar d’hoteleria.

L’activitat serà oberta a tothom, tot i que les persones que no siguin membres del Banc de Temps de Vilafranca hauran d’aportar algun aliment, que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: