Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca celebra el seu 4t aniversari amb l’activitat “Tastets de salut”

El 8 de març del 2015 es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones.

El Banc de Temps funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.

Enguany per celebrar el seu quart aniversari s’ha organitzat una jornada amb diversos tallers i xerrades en el marc de l’activitat ”Tastets de Salut”, que es va desenvolupar aquest dissabte al matí a l’Escorxador.

Els participants del Banc de Temps van dinamitzar tallers de txi-kung, ioga i quiromassatge i xerrades sobre l’alimentació i intel·ligència emocional, totes gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

Orlando Bravo era un dels qui conduïen aquestes activitats, concretament en el seu cas sobre intel·ligència emocional, Bravo explica que estava molt satisfet de participar i oferir els seus serveis a través del Banc de Temps.

Una de les persones usuàries, i que van voler aprofitar la jornada de dissabte per fer aquest tast de salut, era la Rosi Garcia. Valorava la jornada com totalment positiva, i una bona manera de compartir coneixements.

El Banc de Temps és un projecte del servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al servei d’Ocupació i Formació, trucar al telèfon 938171995 o enviar un missatge de correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: