Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Flors de Bach han servit per iniciar el curs del Banc de Temps de Vilafranca

L’Escorxador acollia dimecres a la tarda la primera de les activitats després de l’aturada estiuenca del Banc de Temps de Vilafranca. Es tractava d’una xerrada sobre les Flors de Bach.

La terapeuta Anna Cuixeras va ser l’encarregada de parlar de les Flors de Bach i la seva funcionalitat. Unes gotes que poden ajudar a equilibrar, harmonitzar i connectar amb el sistema emocional. Cuixeras va parlar de les més importants de les 38 flors que composen els remeis florals. Ella definia les flors de Bach com essències per l’ànima, però també poden servir per a remeis més físics.
De fet el terapeuta fa una composició amb un màxim de 7 essències florals fent una proposta específica per la persona que fa la consulta i la seva dolència.
Una altra opció és adreçar-se directament a una farmàcia o herbolari per anar a buscar una essència determinada per a una qüestió concreta.
Amb aquesta xerrada, dins del programa del banc de temps de Vilafranca, la conferenciant suma hores en positiu que després pot usar en alguna proposta que faci alguna altra persona usuària del Banc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: