Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revetlla en dissabte fa preveure un lleuger augment de les vendes de coques de Sant Joan

Segons el Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província, els catalans es menjaran prop d’1 milió 700 mil coques artesanes de Sant Joan, una xifra similar a la de l’any passat.

El gremi augura un lleuger increment de les vendes, al voltant d’un 2%, pel fet que enguany la revetlla s’escau en dissabte.

A Vilafranca, els forns i pastisseries treballen de valent durant aquests dies previs a la revetlla perquè Sant Joan continua sent una festa molt celebrada i en què se segueix la tradició de menjar la coca.

A la Fleca Parés, el pastisser i forner Marc Parés explica que hi ha diverses opcions de coca artesana per celebrar la revetlla.

Les més venudes solen ser les coques tradicionals de brioix amb crema i pinyons. Les de fruita confitada van a la baixa i hi ha altres propostes innovadores, com la coca de revetlla amb fruita fresca, que obtenen bona resposta.

Des del Gremi apunten que, de mitjana, els preus de les coques es mantenen entre els 16 i els 35 euros, en funció de la mida, i malgrat l’encariment de productes bàsics com els pinyons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: