Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa Petita ha celebrat una festa en agraïment a les famílies

La festa del dissabte consistia en una sèrie de racons en diferents punts de la plaça i un espectacle d’animació infantil.

L’espai familiar La Casa Petita ha celebrat aquest dissabte al matí una festa a la plaça Marià Manent en agraïment a les famílies que fan ús de l’equipament però també per donar-lo a conèixer entre aquelles famílies que encara no l’han visitat. La Casa Petita, situada a la plaça Marià Manent del barri del Poble Nou, és un espai familiar per a nens i nenes de 0 a 4 anys i d’acompanyament a les famílies. A banda de ser un espai de joc i relació entre iguals, La Casa Petita també ofereix assessorament i acompanyament per part de tres professionals especialitzades.

L’educadora de La Casa Petita Aina Alegret explica que l’etapa dels 0 als 3 anys és clau per al desenvolupament de les persones. Alegret destaca que organitzen la festa com a agraïment a les famílies alhora que com a via per donar a conèixer l’equipament entre aquelles famílies que encara no l’han visitat mai.

La festa del dissabte consistia en una sèrie de racons en diferents punts de la plaça i un espectacle d’animació infantil. Entre els racons hi havia “el racó de la calma”, per als nens i nenes més petitons que encara no caminen, un altre amb diorames d’animals, un racó d’aigua per a pescar peixets i un photocall amb elements de la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: