Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen obres de remodelació al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics

Aquest dilluns han començat les obres de remodelació al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Les obres remodelen part dels patis existents on es crearà una zona específica per a gats, diferenciada de les gàbies dels gossos. Així, la zona disposarà de 4 gateres de grans dimensions per als exemplars en adopció i de 3 gateres de dimensions més reduïdes, per a la gestió i estada temporal dels gats de carrer provinents de les colònies dels municipis adherits al servei.

Com a resultat de les obres, també es redistribuirà la ubicació d’algunes estances existents i s’augmentarà lleugerament la superfície construïda, tot i que no s’amplia la capacitat d’acollida d’animals del centre. En aquest sentit s’afegiran uns espais específics per als animals més vulnerables, el que facilitarà la seva manipulació i cura, i es crearà una nova zona d’aïllament clínic, que s’afegeix a la ja existent, el que permetrà realitzar tractaments més individualitzats dels animals en procés de recuperació.

Mentre durin els treballs, el centre activa campanya “Els gossos i gats del CAAD s’agafen vacances” per buscar cases d’acollida per aquells gossos i gats que més poden patir les molèsties ocasionades pel soroll i moviments de gàbies degut a les obres. L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre duri la remodelació del CAAD.
Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50 o al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: