Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cartell musical de la Festa Major marcat per la diversitat

Els administradors de la festa major de Vilafranca han presentat un cartell musical marcat per la diversitat i es guarden sorpreses per més endavant.

Els administradors van presentar dissabte al vespre al restaurant Cim de la muntanya de Sant Pau el cartell musical de la Festa Major de Vilafranca. Ho van fer en un acte obert i amb la companyia del Dj Format C, que anava punxant temes dels artistes i formacions que ells mateixos anaven anunciant.

El dimarts 28 d’agost hi haurà Joan Dausà, Miquel del Roig i l’Orquestra Júnior. El dimecres 29, Doctor Prats i Roba Estesa, l’Orquestra Cocktail i Dj Hurtu a l’empalmada. El dijous 30, a banda del tradicional Ball de gralles, actuaran a la festa major Els Catarres i la Fundación Tony Manero. El divendres 31 d’agost, La Casa Azul, The Excitements, Ebri Knight i el Dj Jordi Rivas seran els encarregats d’amenitzar musicalment la nit. El dissabte 1 de setembre hi haurà nit de tributs, amb dues formacions de tribut a Queen i U2, Dr. Calypso i Els 4 magnífics a l’aparcament del carrer Ferran, però també Els Ministrers del Sabre i la festa de Los 40. Finalment, el diumenge 2 de setembre hi haurà Reggae per xics amb The Penguins, la Cimarrón, els locals Miaú, Els Cosins del Sac i Xaloc i Son de L’Havana.

El cartell musical es caracteritza per la diversitat d’estils. L’administradora Lídia Blasco destaca que s’han deixat aconsellar i que es guarden encara alguna sorpresa per anunciar més endavant.

El quintet també volia aconseguir, amb aquest cartell, que tothom hi pugui trobar el que busca.

Els concerts tindran lloc en la majoria de casos als escenaris habituals: la Rambla de Sant Francesc, la plaça Jaume I, la Plaça Sant Joan, la Plaça de la Vila, el Parc del Tívoli i la zona esportiva, principalment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: