Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Bastoners de Vilafranca presenten els integrants de la XIIa colla del ball

Els Bastoners de Vilafranca presenten els integrants de la XIIa colla del ball

El passat dissabte, 13 d’abril, el Ball de Bastoners de Vilafranca va presentar les persones que formaran part de la XIIa colla. 14 integrants representaran un grup que, per primer cop, serà paritari.

La jornada, celebrada a l’Espai Jove la Nau de Vilafranca, també va servir per dur a terme una jornada de treball i de traspàs d’informació entre les colles, iniciant així el relleu de l’únic ball de la Festa Major que basa el seu funcionament en generacions i canvia els seus membres en bloc.

Els antics i nous membres van estar acompanyats per les dues tècniques del Cicle Festiu del Servei de Cultura, Lídia Romeu i Laura Ràfols, amb els cinc administradors de la Festa Major d’aquest 2024 i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau.

El pròxim 25 d’agost, abans de la Novena i Cant dels Goigs a Sant Fèlix, se celebrarà el relleu definitiu entre les dues colles. L’onzena ballarà per darrera vegada pels carrers de la vila, mentre que la dotzena des de l’any 1942 agafarà i picarà els bastons per primer cop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: