Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Catalana d’Afectats per la Fibromiàlgia vol fer més visible la malaltia

Dissabte, dia mundial de la fibromiàlgia, l’Associació Catalana d’Afectats va instal·lar una parada al mercat vilafranquí per tal d’explicar en què consisteix aquesta malaltia crònica.

Com explicava la presidenta de l’Associació, que és també la coordinadora de la seu territorial de Vilafranca, Maite Ribera, nirar de fer-la més visible i entenedora per les persones que no la pateixen és un dels objectius de jornades com la de dissabte. Ribera recordava que la fibromiàlgia és una malaltia molt complexa i invisible. Bàsicament és dolor, però associat a mots altres símptomes.
Es tracta d’una malaltia de la qual no se’n coneixen les causes, i sovint es fa difícil detectar-la. L’Associació dona suport i assessorament a qui pateix aquesta malaltia crònica.
Al llarg del matí de dissabte, des de l’Associació es va atendre totes les persones que s’hi van acostar per demanar informació o assessorament ja fos per ells o familiars que pateixen aquesta fibromiàlgia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: