Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena edició de la Shopping night repeteix el concurs de decoració de carrers

Centre Vila organitza la sisena edició de la Shopping Night el proper divendres 25 de maig.

L’esdeveniment repetirà el concurs de decoració de carrers, enguany amb la música com a tema de referència.

Després de l’èxit dels darrers anys, des de l’associació de botiguers consideren que la iniciativa s’ha consolidat com a “porta d’entrada de l’estiu”. Unes 160 botigues del centre participen en aquesta edició i mantindran promocions especials entre les vuit del vespre i la mitjanit.

La Plaça de la Constitució serà un cop més l’espai destinat a tasts de vins i de gastronomia mentre que, durant tota la tarda, hi haurà tallers infantils i llançaments de globus. A més, als carrers del centre hi haurà música en viu des de les vuit del vespre. També a partir d’aquella hora tindran lloc les desfilades de moda i complements, amb la participació de més trenta botigues i prop d’un centenar de models.

També hi haurà una barra gestionada pels administradors de la festa major 2018.

Finalment, sobre el concurs de decoració de carrers, aquells que hi participin hauran de guarnir les façanes amb motius i referències musicals i podran deixar guarnits els carrers fins després del Vijazz.

El carrer guanyador sortirà dels vots que la clientela i la resta de visitants deixin en una urna que hi haurà a la carpa del Centre Vila, a la plaça Constitució, a partir de les vuit del vespre. Totes aquelles persones que hi participin podran entrar en un sorteig d’una targeta regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: