Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ivan Moreno continuarà a la banqueta del FC Vilafranca

Ivan Moreno continuarà a la banqueta del FC Vilafranca

El tècnic tarragoní encetarà la cinquena temporada com a responsable del degà penedesenc

La junta directiva del FC Vilafranca, va enviar aquest dilluns un comunicat oficial per confirmar que el tècnic del primer equip Ivan Moreno, continuarà amb aquesta responsabilitat: “El Futbol Club Vilafranca comunica que ha arribat a un acord amb el senyor Ivan Moreno per renovar el seu contracte com màxim responsable  de la plantilla del primer equip, per una temporada. La Junta Directiva del Club valora altament el compromís i la feina feta pel nostre entrenador en les quatre temporades que ha estat amb nosaltres, agraeix la seva implicació i motivació per continuar liderant el nostre projecte esportiu i confia, cegament, en les seves capacitats per mantenir la competitivitat de la plantilla i poder afrontar la propera temporada amb l’ambició màxima”.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: