Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza unes jornades per parlar dels reptes i les oportunitats del món empresarial

El proper dimecres 30 de maig Esquerra Republicana organitza les jornades per debatre sobre els reptes i les oportunitats del món empresarial.

També vol debatre com des de l’administració es pot col·laborar per enfortir el teixit d’empreses de Vilafranca i comarca.

En aquest sentit la jornada comptarà amb una taula rodona formada per empresaris i executius, tan d’empreses com de cooperatives, per posar sobre la taula mesures concretes. A la taula rodona hi participarà el gerent de la cooperativa Actua, Miquel Àngel Carreto, l’empresari Santi Casanellas, i Rosa Badia, directora de The Whatsons. La jornada «Empresa i societat» comptarà també amb la intervenció del director executiu de l’elèctrica Estabanell, Santi Martínez, per parlar de com les empreses han de tenir vocació social i han d’estar arrelades al territori. La jornada la tancarà el secretari d’hisenda de la Generalitat, Albert Castellanos.

La jornada es durà a terme a partir de dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: