Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Voluntariat per la llengua també arriba a Santa Margarida i els Monjos

L’Ajuntament i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Alt Penedès i el Garraf signen un conveni de col·laboració per promoure el programa a la població.

L’alcaldessa de Sant Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i el president del Consell del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un conveni que permetrà estendre el programa de foment de l’ús social del català Voluntariat per la llengua a aquest municipi.
El conveni preveu que l’Ajuntament col·laborarà a difondre el Voluntariat per la Llengua promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que viuen al municipi i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes, per mitjà del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès.
També preveu que l’Ajuntament posi a disposició de les parelles que formin part del programa alguna dependència com a lloc de trobada i difondrà el Voluntariat i les activitats que se’n derivin a través dels seus mitjans de comunicació habituals.
A banda del conveni signat i de la implantació al municipi, l’Ajuntament i el CNL han col·laborat en altres activitats per potenciar el coneixement del català i estendre’n l’ús, com, per exemple, l’organització d’un taller de Llengua i socialització de les famílies en l’entorn educatiu, impartit per personal del Servei de Català i dirigit a les mares i pares de l’Escola Doctor Samaranch i Fina. S’hi han inscrit 14 alumnes durant el curs 2017-2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: